Jeg hedder Linda Lauritsen og har været registreret revisor siden 1981. Efterfølgende har jeg taget en uddannelse som udviklingskonsulent og coach (2014/15) og en ACT-overbygning i 2015/16. Jeg har gennem mange år opbygget en bred erfaring i arbejdet med små og mellemstore virksomheders behov og udfordringer. Jeg lægger vægt på faglig kvalitet, og prioriterer højt at være i øjenhøjde med kunderne, så jeg kan give den bedste rådgivning indenfor hele spektret: perioderegnskaber, årsregnskaber, budgetter og skatterådgivning.

Jeg er ansvarlig, troværdig og professionel og holder mig ajour indenfor faget. Jeg har gode ERFA- grupper, hvor vi udveksler erfaringer og nyheder, og hvor vi også trækker på hinandens faglige ekspertise og bistand.
Kombinationen af min revisoruddannelse, uddannelse som udviklingskonsulent og coach er til gavn for mine kunder, da jeg kan komme 360 grader rundt om alle problemstillinger.

Kvalitet er en selvfølge. Alle registrerede revisorer er godkendt i Erhvervsstyrelsen, og der er løbende kontrol at kravet om den løbende efteruddannelse overholdes.